بخشی از یک گزارش را در زیر آورده ام که نشان می دهد چرا حدود بیست میلیون نفر در سال و شاید بیشتر از شهر پاریس دیدن می کنند. شاید برخی از ما این طور بیاندیشیم که همه این پانزده، بیست و سی میلیون و یا بیشتر هجوم آورده اند تا به عشرتکده ها بروند، اما این طرز تصور صد در صد نادرست .بیایید گزارشی را که در باره موزه لوور پاریس منتشر شده است بخوانیم:
«...موزه لوور که برای پذیرایی از ۴ میلیون بازدیدکننده در سال طراحی شده بود، در سال ۲۰۱۸ رکورد بازدید ۱۰ میلیون بازدیدکننده را شکست.
اکنون برای جلوگیری از ازدحام بیش از حد، محدودیت ۳۰ هزار بازدیدکننده در روز تعیین شده است.(سی هزار نفر در روز؟)
کاخ لوور که در اواخر قرن دوازدهم در پاریس ساخته شد، قرنها محل اقامت رسمی پادشاهان فرانسه بود.
کانال خبری تلویزیون فرانسه «ب. اف. ام» (BFM) گفته است که هزینه های نوسازی ممکن است به ۵۰۰ میلیون یورو برسد که برای دولت امانوئل ماکرون، رئیس جمهور، که برای تصویب بودجه ۲۰۲۵ خود با مشکل مالی مواجه شده است، چالش بزرگی خواهد بود.
به گزارش این روزنامه، مذاکراتی بین دفتر امانوئل مکرون (رئیس جمهور)، وزارت فرهنگ و موزه لوور در جریان است.
موزه لوور پاریس یکی از مشهورترین و پربازدیدترین موزههای جهان و از جاذبههای گردشگری پاریس است که با وسعتی در حدود ۷۳ هزار مترمربع، گنجینهای از آثار هنری و تاریخی بینظیر را در خود جای داده و هرساله پذیرای میلیونها گردشگر از سراسر جهان است.(و تعداد زیادی از این آثار هنری را از کشور های دیگر و از جمله ایران عزیز ما به غارت برده است،)
هر چند شاهکارهای بزرگی، چون مونالیزا و تابلوی ونوس میلو و مجسمه ابوالهول در این موزه نگهداری میشود؛ اما آنچه این موزه را برای ایرانیان قابل توجه کرده، وجود بخش آثار باستانی ایرانی است که شکوه و عظمت ایران باستان را به نمایش میگذارد.»
به نقل از خبر گزاری ایرنا
حال چه باید کرد که ما نیز موزه پرور و موزه دوست و البته در این میزانها بشویم و از موزه های خود حفاظت کنیم.؟
امیر تهرانی